Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Op de fiets in Limburg

In Limburg is het 't jaar van de Fiets. Dat gaat niet ongemerkt aan de kinderen van Stichting Kinderopvang Roerstreek voorbij!
Op de fiets in Limburg
Foto: ANP Photo

Voor de kindercentra in Herkenbosch, Posterholt, Melick, Sint Odiliënberg en Montfort betekent dit lekker veel fietsen. Ook de kleintjes doen mee, want vlak voor de zomervakantie sluiten de peuters af met een fietsexamen en een diploma-uitreking.

Uitwisseling
Voor het project werkt Kinderopvang Roerstreek samen met de Kindergarten in het Duitse Weeze. Zij  bieden het thema in 2014 aan. Er vindt zowel dit jaar als volgend een uitwisseling tussen beide kinderopvangorganisaties plaats.

Fietsenmaker
Gaan de kinderen de komende tijd alleen maar fietsen? Zeker niet! Er staan onder andere knutselen, kleuren, rekenen, vergelijken en tellen, vertelwolken en hoog bezoek van leuke fietsgasten op het programma. Er komt een fietsenmaker en een wielrenner langs en de kinderen gaan een uitdagende een fietsparcours afleggen.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.