Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Bso's Lemmer winnen fotowedstrijd Speelwerk

In het kader van de Nationale Sportweek organiseerde kinderopvangorganisatie Speelwerk een fotowedstrijd voor de mooiste sportieve foto (van sporters in actie). De bso's van Lemmer wonnen! Op de foto zijn de kinderen bezig met het 'hamburgerspel'. De prijs was niet mis: een prachtige digitale fotocamera!
Bso's Lemmer winnen fotowedstrijd Speelwerk

Tijdens de Nationale Sportweek stonden de activiteiten veelal in het teken van bewegen. Van veel van die activiteiten werden foto's gemaakt: kinderen met de grootste lol of juist in uiterste concentratie. Het Hoofdkantoor van Speelwerk had het maar moeilijk met het kiezen van een winnaar. Maar de keuze viel uiteindelijk op Lemmer. Ondanks de zware sportieve opdracht hebben kinderen op de foto zichtbaar de grootste lol.
Wil je meer foto's zien die mee streden om de winst? Ga naar www.facebook.com/speelactief

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.