Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Ruim 2600 steentjes voor KiKabouw door SWKGroep

‘Draag je steentje bij aan KiKabouw voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.’ Dat was de oproep aan alle kinderen en medewerkers van de SWKGroep-organisaties. Bij de kinderopvangorganisaties werden vervolgens fantastische acties georganiseerd met een indrukwekkende opbrengst. Kindercentrum Balou had de hoogste inbreng: € 1725, o.a. door het inzingen en verkopen van een eigen cd.
Ruim 2600 steentjes voor KiKabouw door SWKGroep

Alle kinderopvangorganisaties en Buurtwerk, die onderdeel zijn van de SWKGroep, organiseerden ludieke acties en evenementen. Van een veiling met zelfgemaakte kunstwerken tot een high-tea. Van een bikewash waar je fiets blinkend werd gepoetst tot pannenkoeken verkopen in het eigen pannenkoekenrestaurant. Op de foto met je favoriete leidster. Lopen zo hard als je kan voor KiKa én discodansen. De kinderen en medewerkers van Kern Kinderopvang Zoetermeer, Kern Kinderopvang Randstad, Kinderopvang BijDeHand, KOKO Kinderopvang, IJsselkids en Buurtwerk hebben het allemaal zelf georganiseerd.

2645 steentjes

Bijdragen aan KiKabouw voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie was het doel van alle activiteiten. En dat is gelukt. Met maar liefst 2645 steentjes. Helena van Hes van het Prinses Máxima Centrum nam op 12 november een cheque van € 13.226,- in ontvangst uit handen van Ad Doorneveld, voorzitter van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.