Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Meer ouders doen aangifte tegen pm'er

De pedagogisch medewerker die verdacht wordt van ontucht van twee meisjes op de bso, heeft mogelijk meer slachtoffertjes gemaakt. Een aantal ouders met kinderen op de bso deed aangifte.
Misbruik-aangiften-ANP.jpg
Officier van justitie Margriet Dierick geeft een toelichting aan de media over een incident op een opvanglocatie in De Bilt. - Foto: ANP Photo

Het is niet bekend om hoeveel mogelijk slachtoffers het gaat. Wel dat het allemaal meisjes betreft. Het misbruik waarvoor de man nu vastzit, vond plaats met twee zusjes. Zij vertelden erover tegen hun ouders en zij stapten vervolgens naar de politie. Toen de pm'er met de verdachtmaking werd geconfronteerd, bekende hij

Informatiebijeenkomst

Tijdens een informatiebijeenkomst hebben kinderopvangorganisatie Partou en het Openbaar Ministerie ouders met kinderen op de betreffende bso in De Bilt over de zaak ingelicht. Toen werd nog verondersteld dat er waarschijnlijk niet meer slachtoffers waren. Nu komen er dus toch meer beschuldigingen naar boven waarnaar de politie onderzoek gaat doen.

De man verschijnt op 31 augustus voor de raadkamer van de rechtbank. Die beslist dan of zijn voorarrest verlengd moet worden.

Bron: NOS.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.