Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer
Kinderopvang Organisatie Meppel

Kinderopvang Organisatie Meppel

Neem een kijkje bij....Kinderopvang Organisatie Meppel

Kinderopvang Organisatie Meppel is een kleinschalige organisatie met twee locaties voor kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO.

Wij gunnen lezers graag een kijkje in onze dagelijkse gang van zaken in een organisatie met het “ons-kent-ons” principe. Zowel het contact tussen de medewerkers onderling als het contact tussen medewerkers en ouders en kinderen is persoonlijk. Geen “ik verbind u even door met het hoofdkantoor” maar “Kom gerust binnen en we nemen de tijd”.

Het Kinderkasteel heeft twee verticale groepen. Op beide groepen kunnen per dag 16 kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar opgevangen worden. In multifunctioneelcentrum De Plataan vormt KOO Meppel samen met basisschool KBS De Plataan, “kindcentrum de Plataan.”In de Plataan bieden wij opvang aan kinderen van nul tot twaalf jaar.

Alle mensen die betrokken zijn op de een of andere manier bij de kinderopvang; het kind, de ouder of verzorger, de geïnteresseerde van buitenaf en de stagiaire daarmee maken medewerkers leuke, interessante, mooie, verdrietige en soms ook weleens een lastige situatie mee die we graag willen delen met de lezer.

Bekijk alle artikelen